Sposób przygotowania:
Sałatka z kaszy jaglanej i tuńczyka
1. Kaszę gotujemy według instrukcji na opakowaniu
2. Jajka gotujemy na twardo.
3 . Ugotowana i ostudzoną kaszę przekładamy do miski.
4. Dodajemy kukurydzę, drobno posiekane jajka, tuńczyka, pokrojoną paprykę i ser mozzarella oraz oliwki.
5. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.
2. Jajka gotujemy na twardo.
3 . Ugotowana i ostudzoną kaszę przekładamy do miski.
4. Dodajemy kukurydzę, drobno posiekane jajka, tuńczyka, pokrojoną paprykę i ser mozzarella oraz oliwki.
5. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.
biedroneczki
edyta337
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki