Sposób przygotowania:
Sałatka z ketchupową nutką
Filet kroimy w kostkę i podsmażamy z przyprawą gyros i przestudzamy. Majonez łączymy z ketchupem i doprawiamy do smaku.
Kapustę szatkujemy wykładamy na talerz i polewamy przygotowanym majonezem. Mieszamy. Na kapustę dodajemy groszek, kukurydzę, pierś kurczaka i pokrojone w dużą kostkę jajka.
Dodajemy też pokrojone warzywa, ser zwinięty w ślimaczki ( część drobno pokroiłam) i oprószamy solą i pieprzem.
Posypujemy zieleniną.
Kapustę szatkujemy wykładamy na talerz i polewamy przygotowanym majonezem. Mieszamy. Na kapustę dodajemy groszek, kukurydzę, pierś kurczaka i pokrojone w dużą kostkę jajka.
Dodajemy też pokrojone warzywa, ser zwinięty w ślimaczki ( część drobno pokroiłam) i oprószamy solą i pieprzem.
Posypujemy zieleniną.