Sposób przygotowania:
Sałatka z kuskusem i wędzonym trewalem
Kaszę kuskus wrzucamy do miseczki i wlewamy wrzątek, tak, by jego poziom był wyższy o około pół centymetra od kaszy. Odstawiamy na 5 minut.
Rybę rwiemy na kawałki i dodajemy do kuskusu.
Cebulę kroimy w kostkę i dodajemy do reszty składników.
Dodajemy również porwaną na kawałki sałatę lodową oraz oliwki pokrojone na połówki. Mieszamy.
Łączymy oliwę z przyprawą do sałatek, pieprzem i solę. Polewamy sosem sałatkę.
Rybę rwiemy na kawałki i dodajemy do kuskusu.
Cebulę kroimy w kostkę i dodajemy do reszty składników.
Dodajemy również porwaną na kawałki sałatę lodową oraz oliwki pokrojone na połówki. Mieszamy.
Łączymy oliwę z przyprawą do sałatek, pieprzem i solę. Polewamy sosem sałatkę.