Sposób przygotowania:
Sałatka z marynowanymi pieczarkami
Pieczarki pokroić w kostkę (kilka zostawić do dekoracji). Jajka ugotować i pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na grubych oczkach. Kukurydze i groszek odsączyć. Por pokroić w cienkie plasterki i sparzyć.
Pieczarki wymieszać z jajkami, serem, groszkiem i kukurydzą (część zostawić do dekoracji) oraz porą. Dodać majonez i doprawić solą i pieprzem. Posypać resztą groszku, szczypiorkiem drobno posiekanym.
Polać ketchupem oraz udekorować pozostałymi pieczarkami.
Pieczarki wymieszać z jajkami, serem, groszkiem i kukurydzą (część zostawić do dekoracji) oraz porą. Dodać majonez i doprawić solą i pieprzem. Posypać resztą groszku, szczypiorkiem drobno posiekanym.
Polać ketchupem oraz udekorować pozostałymi pieczarkami.