Sposób przygotowania:
Sałatka z pomidorem, awokado i grzankami
Sałaty czyścimy, płuczemy i osuszamy. Przekładamy do naczynia.
Pomidora myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Układamy na sałacie
Awokado wyjmujemy z łupinki kawałami i łączymy z resztą warzyw.
Oliwę łączymy z sokiem z cytryny i miodem, polewamy całą sałatkę.
Bułkę kroimy na plasterki i opiekamy na chrupko. Podajemy z sałatką.
Pomidora myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Układamy na sałacie
Awokado wyjmujemy z łupinki kawałami i łączymy z resztą warzyw.
Oliwę łączymy z sokiem z cytryny i miodem, polewamy całą sałatkę.
Bułkę kroimy na plasterki i opiekamy na chrupko. Podajemy z sałatką.