Sposób przygotowania:
Sałatka z awokado i surimi
Oliwę i krem balsamiczny wymieszać energicznie, doprawić lekko solą. Liście sałaty umyć, osuszyć i porwać na kawałki, rozłożyć na dwa talerze.
Pomidory pokroić w kawałki, paluszki krabowe pokroić w 1 cm kawałeczki. Awokado przekroić na pół, wyjąć miąższ łyżką, pokroić w kostkę.
Na sałacie ułożyć pomidora, awokado i paluszki krabowe. Polać sosem, posypać pieprzem świeżo mielonym, od razu podawać.
Pomidory pokroić w kawałki, paluszki krabowe pokroić w 1 cm kawałeczki. Awokado przekroić na pół, wyjąć miąższ łyżką, pokroić w kostkę.
Na sałacie ułożyć pomidora, awokado i paluszki krabowe. Polać sosem, posypać pieprzem świeżo mielonym, od razu podawać.