Sposób przygotowania:
sałatka z selerem i śliwkami
Pekinkę kroimy na pół,następnie wzdłuż i w paski.
Seler odsądzamy.
Węgierki drylujemy i kroimy każdą połówkę na 4 części.
Polędwicę kroimy w kostkę.
Kukurydzę odcedzamy.
Układami warstwami przygotowane produkty w dużej szklanej misce.
Majonez mieszamy ze śmietaną i przyprawani.Polewamy sałatkę.
Posypujemy startym serem i posypujemy posiekana natką pietruszki.
Seler odsądzamy.
Węgierki drylujemy i kroimy każdą połówkę na 4 części.
Polędwicę kroimy w kostkę.
Kukurydzę odcedzamy.
Układami warstwami przygotowane produkty w dużej szklanej misce.
Majonez mieszamy ze śmietaną i przyprawani.Polewamy sałatkę.
Posypujemy startym serem i posypujemy posiekana natką pietruszki.