Sposób przygotowania:
Sałatka z wędzonym halibutem i jajkiem
Warzywa umyć , osuszyć.
Sałatę porwać na małe kawałki.
Pomidory pokroić w ćwiartki , rzodkiewki w czwórki.
Warzywa polać olejem rzepakowym oraz oprószyć przyprawą do sałatek , wymieszać.
Jajka obrać ze skorupek , umyć , pokroić w czwórki.
Halibuta dokładnie oddzielić od ości i skóry , porwać na małe kawałki.
Na wierzchu sałatki ułożyć jajka i halibuta.
Sałatkę posypać posiekanym szczypiorkiem.
Sałatę porwać na małe kawałki.
Pomidory pokroić w ćwiartki , rzodkiewki w czwórki.
Warzywa polać olejem rzepakowym oraz oprószyć przyprawą do sałatek , wymieszać.
Jajka obrać ze skorupek , umyć , pokroić w czwórki.
Halibuta dokładnie oddzielić od ości i skóry , porwać na małe kawałki.
Na wierzchu sałatki ułożyć jajka i halibuta.
Sałatkę posypać posiekanym szczypiorkiem.