Sposób przygotowania:
Sałatka z kaszy gryczanej makreli i warzyw
Kaszę gryczaną gotujemy na sypko.
Studzimy.
Warzywa myjemy i kroimy w kosteczkę.
Makrelę z puszki rozdrabniamy.
Kaszę gryczaną mieszamy z warzywami i makrelą.
Przyprawiamy solą, pieprzem i pierzem ziołowym.
Wlewamy olej lniany.
Dokładnie mieszamy składniki aż się połaczą.
Przechowujemy w lodówce.
Podajemy z chrupkim pieczywem.
Smacznego ;)
Studzimy.
Warzywa myjemy i kroimy w kosteczkę.
Makrelę z puszki rozdrabniamy.
Kaszę gryczaną mieszamy z warzywami i makrelą.
Przyprawiamy solą, pieprzem i pierzem ziołowym.
Wlewamy olej lniany.
Dokładnie mieszamy składniki aż się połaczą.
Przechowujemy w lodówce.
Podajemy z chrupkim pieczywem.
Smacznego ;)
halina
gosiapiotrek23
;)