Sposób przygotowania:
Sałatka z wołowiną i ziołami Asus
Wołowinę umyć, osuszyć i obsmażyć tak by była cała zrumieniona.Następnie gdy mięso ostygnie pokroić mięso w cienkie plastry.Cebule obrać, opłukać pokroić w krążki. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w półplasterki. Papryczkę chili przekroić na pół, oczyścić z nasion nasiennych i umyć. Potem pokroić pół papryczki w cienkie nitki a drugą część posiekać na drobno. Ogórki w cienkie plasterki. Następnie zrobić sos . Wszystkie składniki do sosu oprócz papryki chilli, zmiksować.Papryczkę chili,oczyścić, umyć i pokroić w małe kostki i dodać do zmiksowanego sosu oraz wymieszać.Wołowinę przełożyć do salaterki dodać składniki sałatki polać sosem i dokładnie wszystko wymieszać.