Sposób przygotowania:
Sałatka ze świeżych warzyw z fetą i kabanosami
Sos;
Musztardę, miód, olej, sok z cytryny i przyprawy mieszamy ze sobą.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę, sałatę wiemy na mniejsze kawałki.
Paprykę kroimy w kosteczkę, a pomidora piórka.
Kabanosy i ser feta kroimy w kostkę.
Do średniej salaterki wykładamy połowę sałaty, polewamy 3 łyżkami sosu.
Następnie wykładamy pomidory, ogórki i paprykę. Polewamy 3 łyżkami sosu.
Dalej układamy ser feta i kabanosy.
Na koniec wykładamy sałatę i polewamy resztą sosu.
Podajemy z grzankami.
Smacznego ;)
Musztardę, miód, olej, sok z cytryny i przyprawy mieszamy ze sobą.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę, sałatę wiemy na mniejsze kawałki.
Paprykę kroimy w kosteczkę, a pomidora piórka.
Kabanosy i ser feta kroimy w kostkę.
Do średniej salaterki wykładamy połowę sałaty, polewamy 3 łyżkami sosu.
Następnie wykładamy pomidory, ogórki i paprykę. Polewamy 3 łyżkami sosu.
Dalej układamy ser feta i kabanosy.
Na koniec wykładamy sałatę i polewamy resztą sosu.
Podajemy z grzankami.
Smacznego ;)