Sposób przygotowania:
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem
Tuńczyka i kukurydzę konserwową przekładamy na cedzak i odsączamy z zalewy. Ziemniaki oraz marchew i pietruszkę kroimy w kosteczkę.
Ogórki konserwowe kroimy w kosteczkę i przekładamy na cedzak.
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Pokrojone warzywa przekładamy do miski i dodajemy tuńczyka oraz kukurydzę, a następnie jogurt i przyprawy, mieszamy. Sałatkę przekładamy do salaterki i dekorujemy pokrojonym ogórkiem.
Ogórki konserwowe kroimy w kosteczkę i przekładamy na cedzak.
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Pokrojone warzywa przekładamy do miski i dodajemy tuńczyka oraz kukurydzę, a następnie jogurt i przyprawy, mieszamy. Sałatkę przekładamy do salaterki i dekorujemy pokrojonym ogórkiem.