Sposób przygotowania:
Sałatka żółto-zielona 4
Sałatę lodową dokładnie myjemy, rwiemy liście na mniejsze kawałki. Ser kroimy w kostkę. Pomidorki koktajlowe kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazda nasienne, dzielimy na połówki, dodajemy do sałaty i sera. Paprykę myjemy, kroimy w kostkę. Sos: W szklance mieszamy dwie łyżeczki musztardy francuskiej, 2 łyżki oliwy z oliwek i wodę. Doprawiamy solą i pieprzem. Zalewamy sałatkę, mieszamy.
![Sałatka żółto-zielona 4 Sałatka żółto-zielona 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-zolto-zielona-4-212298.jpg)
![Sałatka żółto-zielona 4 Sałatka żółto-zielona 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-zolto-zielona-4-212299.jpg)
![Sałatka żółto-zielona 4 Sałatka żółto-zielona 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-zolto-zielona-4-212300.jpg)
![Sałatka żółto-zielona 4 Sałatka żółto-zielona 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-zolto-zielona-4-212301.jpg)