Sandwiche z metką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zachęcam do spróbowania.....

 Sandwiche z metką

Składniki:

Sandwiche z metką

 

  • 4 kromki chleb tostowy,
  • 1 łyżeczka masło,
  • 2 łyżki metka łososiowa,
  • 4 plastry cebula

Sposób przygotowania:

Sandwiche z metką
Najpierw każdą kromkę chleba smarujemy cienko masłem. Na dwóch kromkach rozsmarowujemy metkę (na stronie nie posmarowanej masłem). Układamy chleb w rozgrzanym sandwiczu, na każdą kromkę kładziemy po 2 plastry cebuli, przykładamy drugą kromką (posmarowaną masłem stroną do góry).Zamykamy sandwicza i opiekamy chleb przez około 8 minut. Podajemy z ketchupem i ogórkiem konserwowym.

Tagi:

chleb