Sposób przygotowania:
Serek wiejski na kolorowo
Warzywa i zioła opłukać, osuszyć.
Z papryki usunąć gniazdo nasienne i białe błony, miąższ pokroić w małą kosteczkę.
Rzodkiewki, koperek i szczypiorek drobno posiekać.
Wszystkie składniki wymieszać ze sobą w miseczce, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem serek warto posypać nasionami czarnuszki.
Podawać z pieczywem - ja zjadłam z chlebem niskoglikemicznym.
Z papryki usunąć gniazdo nasienne i białe błony, miąższ pokroić w małą kosteczkę.
Rzodkiewki, koperek i szczypiorek drobno posiekać.
Wszystkie składniki wymieszać ze sobą w miseczce, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem serek warto posypać nasionami czarnuszki.
Podawać z pieczywem - ja zjadłam z chlebem niskoglikemicznym.