Sposób przygotowania:
Sernik Bounty
Do dużej miski wkładamy twaróg, ricottę i białą część mleczka kokosowego. Miksujemy do połączenia się serów. Następnie dodajemy jajka i cukier puder i miksujemy ponownie. Na koniec dodajemy mąkę i 4 łyżki wiórków kokosowych i mieszamy delikatnie łyżką.
Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy ciasto. Wyrównujemy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy przez ok. 1 godzinę w temperaturze 200 stopni. Upieczone ciast chłodzimy. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i polewamy sernik. Posypujemy wiórkami kokosowymi.
Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy ciasto. Wyrównujemy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy przez ok. 1 godzinę w temperaturze 200 stopni. Upieczone ciast chłodzimy. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i polewamy sernik. Posypujemy wiórkami kokosowymi.