Sposób przygotowania:
Ciasto galaretkowe z czekoladowym makaronem
Galaretki przygotowujemy wg wskazówek na opakowaniu. Studzimy aż stężeją.
Makaron gotujemy al dente i studzimy.
Śmietanę ubijamy na sztywno.Dodajemy jogurt naturalny.
Żelatynę rozpuszczamy.
Masę łączymy z galaretkami i żelatyną. Następnie dodajemy makaron i mieszamy.
Biszkopty układamy na dużą blaszkę. Wlewamy masę.
Czekoladę trzemy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy na wierzch ciasta.
Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.
Smacznego ;)
Makaron gotujemy al dente i studzimy.
Śmietanę ubijamy na sztywno.Dodajemy jogurt naturalny.
Żelatynę rozpuszczamy.
Masę łączymy z galaretkami i żelatyną. Następnie dodajemy makaron i mieszamy.
Biszkopty układamy na dużą blaszkę. Wlewamy masę.
Czekoladę trzemy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy na wierzch ciasta.
Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.
Smacznego ;)