Sposób przygotowania:
Sernik na herbatnikach z kajmakiem i migdałamiETAP 1:

Blachę wysmarować masłem i wyłożyć papierem do pieczenia. Następnie wyłożyć herbatniki.
ETAP 2:

Masło utrzeć z cukrem, następnie dodawać po łyżce sera i ucierać.
ETAP 3:

Następnie dodawać po jednym żółtku i miksować.
ETAP 4:

Ubić na sztywno pianę z białek i dodać do masy serowej.
ETAP 5:

Masę serową ostrożnie wylać na warstwę herbatników.
ETAP 6:

Piec ok 1 godzinę 20 min w temp 180 st. Pozostawić do całkowitego wystudzenia i dopiero wtedy wyjąć z blachy.
ETAP 7:

Wierzch ciasta udekorować masą kajmakową, migdałami w słupkach i połówkami jajeczek. Smacznego:-)
testing223
testing223
biedroneczki
mocsłodkości
Czekoladka 2