Sposób przygotowania:
Sernik z malinami na zimno(Gotowy Spod)
1. Galaretki agrestowe rozpuszczamy w misecze z wrzatkiem i zostawiamy do ostygniecia. W drugiej miseczce robimy to samo z pozostalymi galaretkami,
2. Na sztywno ubijamy smietanke kremowke.
3. Serki homogenizowane miksujemy z galaretkami o dowolnym smaku a nastepnie dodajemyu smietanke kremowke.
4. Mase serowa wykladamy na spod polozony wczesniej na tortownicy.
5. Odstawiamy do lodowki na godzine.
6. Na masie ukladamy maliny i zalewamy galaretka agrestowa
7. Wkladamy do lodowki na 2 godziny
2. Na sztywno ubijamy smietanke kremowke.
3. Serki homogenizowane miksujemy z galaretkami o dowolnym smaku a nastepnie dodajemyu smietanke kremowke.
4. Mase serowa wykladamy na spod polozony wczesniej na tortownicy.
5. Odstawiamy do lodowki na godzine.
6. Na masie ukladamy maliny i zalewamy galaretka agrestowa
7. Wkladamy do lodowki na 2 godziny