Sposób przygotowania:
Słodki miś.
Ugotować budyń waniliowy z pół litra mleka i 60g.cukru.Część bud-
-yniu wlać w boczne miejsca formy w kształcie misia(Łapki,nosek,brzuszek i łapki)W pozostałej masie rozpuścić czekoladę pokruszoną,masę wlać na stężały biały budyń w tortownicy.Ugotować drugi owocowy budyń z reszty mleka i cukru,
dodając owoce i podgrzać.Masę rozsmarować na stężałym w formie czekoladowym budyniu i odstawić do zastygnięcia.Jak stężeje,wyjąć z formy,oblać polewą z rozpuszczonej czekolady i dorobić oczy misiowi z migdałów.
-yniu wlać w boczne miejsca formy w kształcie misia(Łapki,nosek,brzuszek i łapki)W pozostałej masie rozpuścić czekoladę pokruszoną,masę wlać na stężały biały budyń w tortownicy.Ugotować drugi owocowy budyń z reszty mleka i cukru,
dodając owoce i podgrzać.Masę rozsmarować na stężałym w formie czekoladowym budyniu i odstawić do zastygnięcia.Jak stężeje,wyjąć z formy,oblać polewą z rozpuszczonej czekolady i dorobić oczy misiowi z migdałów.