Sposób przygotowania:
Smaczne roladki ze szparagami i jajkiem
1. Kroimy mięso w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Gotujemy szparagi w osolonej wodzie.
3. Papryki drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, do papryk wbijamy jajka, solimy i smażymy do chwili, kiedy uzyskamy gęstą konsystencje.
4. Farsz z jajek nakładamy łyżką na każdy kawałek mięsa i po kilka szparag.
5. Zwijamy robiąc roladki, panierujemy w rozkłóconym jajku oraz obtaczamy w bułce tartej.
6. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
7. Roladki gotowe.
8. Smacznego
2. Gotujemy szparagi w osolonej wodzie.
3. Papryki drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, do papryk wbijamy jajka, solimy i smażymy do chwili, kiedy uzyskamy gęstą konsystencje.
4. Farsz z jajek nakładamy łyżką na każdy kawałek mięsa i po kilka szparag.
5. Zwijamy robiąc roladki, panierujemy w rozkłóconym jajku oraz obtaczamy w bułce tartej.
6. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
7. Roladki gotowe.
8. Smacznego