Sposób przygotowania:
Smażona cebula
Obieramy 2 cebulę i czosnek. Cebulę kroimy w piórka. Na patelni rozpuszczamy około 2 łyżek masła roślinnego i wrzucamy pokrojoną cebulę. Lekko podsmażamy, ale tak żeby nie przypalić. Następnie zalewamy wodą i dusimy. Kiedy woda zaczyna wyparowywać z patelni dodajemy pokrojony drobno czosnek, bazylię i solimy do smaku. Po wyparowaniu wody znowu lekko podsmażamy. Cza przygotowania około 15-25 minut. Smacznego
teresa_rm
Babciagramolka
evita0007
A może do jajecznicy. Zgadłam ? ;D
Kathlyn
marzenciak1985
joaska500
Justine27
Mój tez ale bez czosnku i bazyli, i przyznam sie że jako dzieciak uwielbialam taką cebule z chlebem :)
evita0007
Acha oki. Dzieki za info. Pozdrawiam :-)