Babcia Halinka

Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2266]

Sos kaparowo-majonezowy

         
ocena: 4/5 głosów: 1

Wszystkie składniki wymieszać i schłodzić. Podawać jako dip do krewetek.

Sos kaparowo-majonezowy

Składniki:

Sos kaparowo-majonezowy

 

  • 3/4 szklanki majonezu

 

  • 1 łyżka musztardy dijońskiej

 

  • 1 łyżka posiekanych ogórków marynowanych

 

 

  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki

 

  • 1 łyżka posiekanego szczypiorku

 

 

 

  • szczypta cukru

 

  • ewentualnie utarty ząbek czosnku

 

Sposób przygotowania:

Sos kaparowo-majonezowy
Wszystkie składniki wymieszać i schłodzić. Podawać jako dip do krewetek.

Tagi:

kapary