brzmi egozotycznie. Do jakich potraw/dań sos możemy wykorzystać?
Jest to sos do potraw z kuchni tajskiej, ten akurat polecam do dań rybnych (w moich przepisach są różne kotleciki rybne), a sos bez dodatku cytryny można podawać np. z pieczoną wołowiną lub innym mięsem. Można wtedy do niego dodać smażoną lub prażoną cebulę.
[quote nick=pacpaw]brzmi egozotycznie. Do jakich potraw/dań sos możemy wykorzystać?[/quote]
Jest to sos do potraw z kuchni tajskiej, ten akurat polecam do dań rybnych (w moich przepisach są różne kotleciki rybne), a sos bez dodatku cytryny można podawać np. z pieczoną wołowiną lub innym mięsem. Można wtedy do niego dodać smażoną lub prażoną cebulę.
pacpaw
Lady Marmolada
Jest to sos do potraw z kuchni tajskiej, ten akurat polecam do dań rybnych (w moich przepisach są różne kotleciki rybne), a sos bez dodatku cytryny można podawać np. z pieczoną wołowiną lub innym mięsem. Można wtedy do niego dodać smażoną lub prażoną cebulę.