Sposób przygotowania:
Sos pomidorowo fasolkowy z makaronem
Najpierw gotuję w osolonej wodzie fasolkę szparagową.
Pomidory przekładam na patelnię, dodaję olej ryżowy, przyprawy, przeciśnięty przez praskę czosnek, i duszę chwilkę. Ugotowaną fasolkę odcedzam i przesypuję do pomidorów. Mieszam, doprawiam do smaku solą i pieprzem.
Makaron gotuję na pół twardo, odcedzam, wykładam na talerz , na wierzch przekładam warzywa.
Można posypać tartym parmezanem.
Pomidory przekładam na patelnię, dodaję olej ryżowy, przyprawy, przeciśnięty przez praskę czosnek, i duszę chwilkę. Ugotowaną fasolkę odcedzam i przesypuję do pomidorów. Mieszam, doprawiam do smaku solą i pieprzem.
Makaron gotuję na pół twardo, odcedzam, wykładam na talerz , na wierzch przekładam warzywa.
Można posypać tartym parmezanem.
Ela Dz
zbysiowa
Ni ma :P Ale zrobisz sama w pół godzinki:)
monikaT83
zbysiowa
Oj tak Moniczko:)