alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Sos śmietanowo-chrzanowy

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Sos śmietanowo-chrzanowy, sos śmietanowo-chrzanowy

Sos śmietanowo-chrzanowy

Składniki:

Sos śmietanowo-chrzanowy

 

  • 200 ml śmietany
  • 1 łyżka startego ostrego chrzanu
  • 1 łyżka drobno posiekanego koperku
  • 2 łyżki drobno posiekanego szczypiorku
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • sól
  • cukier

Sposób przygotowania:

Sos śmietanowo-chrzanowy
Obrane jajka zetrzeć. Następnie je ucierać, dodając stopniowo resztę składników. Przyprawić solą i cukrem. Świetne do jajek na twardo.

Tagi:

jajko jajka