Sposób przygotowania:
Spaghetti amore
Makaron spaghetti gotujemy w osolonej wodzie. Schab myjemy i mielimy w maszynce do mielenia mięs. Zmielone mięsko doprawiamy solą, papryka ostra, papryka słodką i smażymy na oliwie, papryczkę i czosnek siekamy i dodajemy do usmażonego mięska i razem chwile podsmażamy. W miseczce przygotowujemy sosik, do miseczki wlewamy pomidorki z puszek, dodajemy czubrycę,bazylie tymianek, oregano i pokrojony ser camembert i wszystko razem mieszamy i dodajemy do usmażonego mięska. Mieszamy od czasu do czasu aż sosik zacznie gęstnieć, wtedy dodajemy serek żółty i jeszcze chwilkę gotujemy. Ugotowany makaron odcedzamy i przekładamy do przygotowanego sosiku, mieszamy. Danie jest gotowe do podania, można jeszcze na wierzch zetrzeć ser żółty. Smacznego :)