Sposób przygotowania:
Spaghetti Napoli Tricolore
Czosnek i cebulkę obieramy i siekamy na malutkie kawałeczki , czosnek można też ugnieść w zgniatarce do czasnku, wrzucamy na rozgrzaną oliwę z oliwek .l Smażymy aż cebulka zrobi sie szkląca ale nie podpieczona. teraz dodajemy puszke pomidorów i dusimy ok. 15 minut, aż pomidorki się rozpadną i utworzą gęsty sos. Doprawiamy solą, pieprzem , cukrem oraz mielona bazylią i tymiankiem . Mieszamy sosik i jest gotowe , Mielone mięso przyprawiamy pieprzem i solą i podpiekamy do usmażenia na oliwie . Do mięsa wlewamy przygotowany sos napoli , Makaron Spaghetti tricolore gotujemy w osolonej wodzie z odrobina oliwy . Podajemy z odrobina gęstej kwaśnej smietanki ozdobione listami swierzej bazylii.
wolwo
sandra200
Arjuna
yellowCoach