Sposób przygotowania:
Spaghetti pietruszkowo czosnkowe z pomidorkami
Makaron spaghetti gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie, odcedzamy.
Pietruszkę siekamy wraz z czosnkiem. Pomidorki kroimy na połówki lub na ćwiartki.
Na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy czosnek i pietruszkę wraz z pomidorkami, solimy i doprawiamy świeżo mielonym pieprzem, podsmażamy 3 minuty. Następnie dodajemy ugotowany makaron, całość mieszamy.
Podajemy na ciepło.
Pietruszkę siekamy wraz z czosnkiem. Pomidorki kroimy na połówki lub na ćwiartki.
Na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy czosnek i pietruszkę wraz z pomidorkami, solimy i doprawiamy świeżo mielonym pieprzem, podsmażamy 3 minuty. Następnie dodajemy ugotowany makaron, całość mieszamy.
Podajemy na ciepło.
Dinah
Konczi
To pyszne połączenie - polecam
Magdalena88
Holly
Hrabina w kuchni