Sposób przygotowania:
Spaghetti z czosnkiem i chili
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie.
Na patelni lub w rondlu podgrzać połowę oliwy z masłem. Kiedy masło się roztopi dodać posiekany czosnek i papryczki chili oraz wsypać bułkę.
Smażyć do momentu zrumienienia bułki. Odcedzony makaron wymieszać z pozostałą oliwą, całość połączyć z zasmażką oraz z pokrojoną natką. Na końcu dodać skórkę z cytryny a wierzch posypać startym parmezanem.
Na patelni lub w rondlu podgrzać połowę oliwy z masłem. Kiedy masło się roztopi dodać posiekany czosnek i papryczki chili oraz wsypać bułkę.
Smażyć do momentu zrumienienia bułki. Odcedzony makaron wymieszać z pozostałą oliwą, całość połączyć z zasmażką oraz z pokrojoną natką. Na końcu dodać skórkę z cytryny a wierzch posypać startym parmezanem.
skuter5