Sposób przygotowania:
Spaghetti z czosnkiem i oliwą pikantne
Makaron gotujemy w osolonej wodzie z odrobiną oliwy z oliwek przez około 12min. Na patelnie wlewamy oliwę lub olej, dodajemy posiekany w kostkę czosnek (nie bardzo drobniutko) i odrobinę chili (wg. gustu). Podsmażamy wszystko kilka minut uważając by czosnek nie zmienił koloru! Dodajemy część posiekanej natki pietruszki. Makaron przekładamy na patelnię, wlewamy kilka łyżek wody. Wsypujemy resztę pietruszki. Wszystko razem mieszamy. Podajemy posypane parmezanem . Smacznego!!
dynia33c
Jadłam to jak byłam we Wloszech
POLECAM!!
Dorcia
Gosia85
julcia12437
Beata1982
można sobie znaleźć w internecie fotki...albo zerknąć tutaj :
http://www.youtube.com/watch?v=nyi5XdYRn5A