Sposób przygotowania:
Spaghetti z sosem pieczarkowym-serowym
Pieczarki myję, a następnie kroję w kostkę. Cebulę oraz czosnek obieram i drobno siekam. Natkę pietruszki myję, a następnie drobno siekam.
Makaron gotujemy aldente w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy olej. Przekładam cebulę i czosnek. Następnie dodaję pieczarki.
Całość doprawiam smażę na rumiano. Następnie dodajemy natkę pietruszki i makaron. Mieszamy dokładnie, zmniejszamy ogień następnie dodaję jogurt i ser. Mieszam kilka chwil. Uważamy by jogurt się nie zważył.
Jemy odrazu.
Makaron gotujemy aldente w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy olej. Przekładam cebulę i czosnek. Następnie dodaję pieczarki.
Całość doprawiam smażę na rumiano. Następnie dodajemy natkę pietruszki i makaron. Mieszamy dokładnie, zmniejszamy ogień następnie dodaję jogurt i ser. Mieszam kilka chwil. Uważamy by jogurt się nie zważył.
Jemy odrazu.