nieuchwytna

nieuchwytna

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 350]

Pasta rzodkiewkowo-serowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pasta kanapkowa do wykorzystania na świeże pieczywo lub krakersy. Na smaczną przekąskę lub śniadanie.

Pasta rzodkiewkowo-serowa

Składniki:

Pasta rzodkiewkowo-serowa

 

  • pęczek rzodkiewki
  • 100 g żółtego sera
  • 3 jajka
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz

 

  • krakersy lub pieczywo

Sposób przygotowania:

Pasta rzodkiewkowo-serowa

Ścieramy skladniki

Pasta rzodkiewowo-serowa
ścieramy rzodkiewkę, ser żółty i jajka na twardo

Umytą rzodkiewkę, ugotowane jajka na twardo i ser żółty ścieramy na grubych oczkach tarki. Z tych składników przygotujemy naszą kanapkową pastę.

łączymy składniki

Pasta rzodkiewowo-serowa
mieszamy wszystkie składniki i łączymy z majonezem

Wszystkie składniki mieszamy i łączymy z majonezem. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Dobrze jest, gdy całość włożymy na godzinę do lodówki.

Pastę nakładamy na krakersy lub świeże pieczywo.


Tagi:

jajka ser pasta