Sposób przygotowania:
Surówka Colesław
Kapustę myję, a następnie ścieram na tarce i doprawiam solą i pieprzem. Do kapusty dodaję obraną i pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Całość mieszam i wstawiam na 15 minut do lodówki.Marchew myję, oczyszczam, po czym ścieram na tarce i dodaję do kapusty.Majonez łączę z cukrem pudrem oraz octem, a następnie dodaję go do warzyw i wszystko dokładnie mieszam, po czym nakładam na talerze.
ETAP 1:
Kapustę myję, a następnie ścieram na tarce i doprawiam solą i pieprzem. Do kapusty dodaję obraną i pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Całość mieszam i wstawiam na 15 minut do lodówki.
ETAP 2:
Marchew myję, oczyszczam, po czym ścieram na tarce i dodaję do kapusty.
ETAP 3:
Majonez łączę z cukrem pudrem oraz octem, a następnie dodaję go do warzyw i wszystko dokładnie mieszam, po czym nakładam na talerze.