iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Surówka obiadowa z korniszonów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Surówka obiadowa z korniszonów i rzodkiewki

Surówka obiadowa z korniszonów

Składniki:

Surówka obiadowa z korniszonów

 

  • 1 pęczek rzodkiewki,
  • 5 szt korniszony,
  • 2 szt cebula czerwona,
  • szczypiorek,
  • oliwa,
  • Sól

 

Sposób przygotowania:

Surówka obiadowa z korniszonów
Rzodkiewki myjemy odcinamy ogonki i zielone liscie i ścieramy na tarce duże oczka to samo robimy z korniszonami. Cebulę czerwona kroimy drobno,można tez pokroić ja w piórka . Składniki mieszamy dodajemy oliwę i kilka łyżeczek octu z marynaty korniszonów. Doprawiamy solą .Szczypiorek myjemy osuszamy i siekamy. Dodajemy szczypiorek mieszamy surówkę .Chłodzimy podajemy zimną do obiadku