Sposób przygotowania:
Surówka owocowo-warzywna
Połowę marchewki, kawałek cukini i 1 nektarynkę ścieramy do miski na tarce jarzynowej o dużych oczkach. 1 łyżkę octu balsamicznego mieszamy z 1/2 łyżeczką cukru pudru w osobnej miseczce, następnie wlewamy do miski ze startymi warzywami i owocem, dokładnie mieszamy i przekładamy do szklanej miseczki.
![Surówka owocowo-warzywna Surówka owocowo-warzywna](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-owocowo-warzywna-62157.jpg)
![Surówka owocowo-warzywna Surówka owocowo-warzywna](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-owocowo-warzywna-62158.jpg)
![Surówka owocowo-warzywna Surówka owocowo-warzywna](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-owocowo-warzywna-62159.jpg)
![Surówka owocowo-warzywna Surówka owocowo-warzywna](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-owocowo-warzywna-62160.jpg)