Wokalista

Wokalista

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 543]

surówka z kapusty pekińskiej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Szybkie i bardzo dobre do podania np: przy obiedzie.

surówka z kapusty pekińskiej

Składniki:

surówka z kapusty pekińskiej

 

  • 1 sztuka kapusta pekińska,
  • 2 torebeczki sos do sałatek,
  • 2 łyżki olej roślinny,
  • 2 łyżki woda źródlana / mineralna,
  • do smaku pieprz czarny mielony Prymat,
  • do smaku Sól,
  • 1 cytryna cytryna sok

 

Sposób przygotowania:

surówka z kapusty pekińskiej
Kapustę szatkujemy i dodajemy do miseczki , wsypujemy sos i podlewamy to olejem , wodą i sokiem z całej cytryny.
Odstawiamy do lodówki do przeżarcia się na około 30min - 60min.

Szybkie i smaczne :)

Życzę Smacznego :)