Sposób przygotowania:
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem
Kapustę szatkujemy, przekładamy do miski.
Paprykę myjemy, oczyszczamy z nasion, kroimy w kosteczkę, dodajemy do kapusty i mieszamy.
Następnie dodajemy posiekany świeży koperek - mieszamy. Surówkę skrapiamy oliwą, doprawiamy do smaku solą oraz świeżo mielonym pieprzem - mieszamy.
Odstawiamy na kwadrans i podajemy.
Paprykę myjemy, oczyszczamy z nasion, kroimy w kosteczkę, dodajemy do kapusty i mieszamy.
Następnie dodajemy posiekany świeży koperek - mieszamy. Surówkę skrapiamy oliwą, doprawiamy do smaku solą oraz świeżo mielonym pieprzem - mieszamy.
Odstawiamy na kwadrans i podajemy.
![Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-papryka-i-koperkiem-420101.jpg)
![Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-papryka-i-koperkiem-420102.jpg)
![Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-papryka-i-koperkiem-420103.jpg)
![Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-papryka-i-koperkiem-420104.jpg)