Sposób przygotowania:
Surówka z kiszonej kapusty
Kiszoną kapustę siekam drobno. Marchew obieram i trę na tarce o grubych oczkach. Jabłka obieram i również trę na tarce o grubych oczkach. Koper myję, siekam drobno. Składniki przekładam do miski. Polewam olejem kokosowym ja dałam 1 duża łyżkę. Doprawiam szczyptą soli i pieprzem. Mieszam dokładnie. Surówkę przed podaniem pozostawiam w lodówce na ok 30 min.
![Surówka z kiszonej kapusty Surówka z kiszonej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kiszonej-kapusty-530222.jpg)
![Surówka z kiszonej kapusty Surówka z kiszonej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kiszonej-kapusty-530223.jpg)
![Surówka z kiszonej kapusty Surówka z kiszonej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kiszonej-kapusty-530224.jpg)
![Surówka z kiszonej kapusty Surówka z kiszonej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kiszonej-kapusty-530225.jpg)