jola1988

jola1988

Szef Kuchni
[Przepisów: 68]

Surówka z kiszonych warzyw

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Paprykę i sałatę szparagową pokroić w cienkie paseczki, a ogórek pokroić w drobną kostkę.

Surówka z kiszonych warzyw

Składniki:

Surówka z kiszonych warzyw

 

  • 2 papryki
  • 1 kiszony ogórek
  • 2 liście kiszonej sałaty szparagowej
  • 300 g kapusty cukrowej
  • 1 marchewka
  • 1 cebula
  • siekany szczypiorek i zielona pietruszka
  • 4 łyżki stołowe oliwy
  • sól i pieprz
  • cukier

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kiszonych warzyw
Cebulę i obraną marchewkę zetrzeć na tarce. Kapustę cukrową poszatkować. wszystko wymieszać, skropić oliwą, posolić i popieprzyć, doprawić cukrem.

Tagi:

sałata