Ania321

Ania321

Złoty Ekspert
[Przepisów: 741]

Surówka z korniszonów i cebuli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Taka surówka z korniszonów i cebuli świetnie komponuje się z różnego rodzaju daniami mięsnymi oraz do rybami.

Surówka z korniszonów i cebuli

Składniki:

Surówka z korniszonów i cebuli

 

Sposób przygotowania:

Surówka z korniszonów i cebuli
Cebulę obieramy i kroimy w dość drobną kostkę, a następnie przekładamy do miski. Korniszony ścieramy na tarce o dużych oczkach, wrzucamy do cebuli.

Dodajemy olej lniany, mieszamy. Przyprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem i jeszcze ewentualnie odrobiną soli.

Podajemy surówkę jako dodatek do obiadu.