Sposób przygotowania:
Surówka z papryką i kukurydzą
Na początku kapustę pekińską umyć, osuszyć i drobno poszatkować.Paprykę umyć, osuszyć i pokroić w drobną kostkę.Kukurydzę odsączyć z zalewy. Kapustę wrzucić do większej miski.Do kapusty dodać paprykę i kukurydzę.Składniki wymieszać.
Jogurt naturalny wymieszać z majonezem, chrzanem i musztardą. Doprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać i wlać do składników na surówkę.
Wszystko dokładnie wymieszać.
Przed podaniem surówkę schodzić przynajmniej przez pół godziny w lodówce.Smacznego.
Jogurt naturalny wymieszać z majonezem, chrzanem i musztardą. Doprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać i wlać do składników na surówkę.
Wszystko dokładnie wymieszać.
Przed podaniem surówkę schodzić przynajmniej przez pół godziny w lodówce.Smacznego.