Sposób przygotowania:
surówka z pekinki i czerwonej kapusty
Kapustę pekińską szatkujemy i wrzucamy do miseczki, następnie dodajemy około dwie łyżki kapusty czerwonej ze słoika (ja miałam z dodatkiem tartego jabłka) oraz łyżkę majonezu - wszystko należy wymierzać. Na koniec dodajemy posiekany szczypiorek. Całość mieszamy i zostawiamy na 5 minut aby smaki się przegryzły. Smacznego
![surówka z pekinki i czerwonej kapusty surówka z pekinki i czerwonej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinki-i-czerwonej-kapusty-124952.jpg)
![surówka z pekinki i czerwonej kapusty surówka z pekinki i czerwonej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinki-i-czerwonej-kapusty-124953.jpg)
![surówka z pekinki i czerwonej kapusty surówka z pekinki i czerwonej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinki-i-czerwonej-kapusty-124954.jpg)
![surówka z pekinki i czerwonej kapusty surówka z pekinki i czerwonej kapusty](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinki-i-czerwonej-kapusty-124955.jpg)