Sposób przygotowania:
Surówka z pekińskiej kapusty
Kapustę obrać z wierzchnich liści przeciąć na pół a następnie na ćwiartki. Każdą ćwiartkę drobno pokroić a następnie sparzyć gorącą wodą i odsączyć na sicie. Marchewkę obrać, opłukać zetrzeć na tarce grube oczka. Cebule obrać, a następnie pokroić w pół księżyce.
Wszystkie składniki połączyć razem dodać opłukaną posiekaną natkę pietruszki, sól i pieprz do smaku.
Śmietanę wymieszać z majonezem oraz jogurtem naturalnym (gęstym) wlać do surówki i delikatnie wymieszać do połączenia składników.
Wszystkie składniki połączyć razem dodać opłukaną posiekaną natkę pietruszki, sól i pieprz do smaku.
Śmietanę wymieszać z majonezem oraz jogurtem naturalnym (gęstym) wlać do surówki i delikatnie wymieszać do połączenia składników.
gusia1000