Sposób przygotowania:
Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej
Fasolę obieramy - odcinamy końcówki, płuczemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzamy i studzimy. Kapustę pekińską drobno siekamy i przekładamy do miski.
Zimną fasolką kroimy na kawałki i dodajemy do kapusty. Szczypiorek płuczemy i drobno siekamy. Na koniec dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Mieszamy.
Surówkę wykładamy na półmisek.
Zimną fasolką kroimy na kawałki i dodajemy do kapusty. Szczypiorek płuczemy i drobno siekamy. Na koniec dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Mieszamy.
Surówkę wykładamy na półmisek.
![Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinskiej-i-fasolki-szparagowej-367495.jpg)
![Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinskiej-i-fasolki-szparagowej-367496.jpg)
![Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinskiej-i-fasolki-szparagowej-367497.jpg)