Sposób przygotowania:
Surówka z pekińskiej kapusty i marchewki
Kapustę pekińską umyć a następnie poszatkować w drobne paski.
Marchewkę obrać zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Mandarynki obrać rozdrobnić na cząstki a następnie pokroić na kawałki.
Wszystkie składniki wymieszać .
Połączyć chrzan ,majonez i jogurt naturalny, dodać do surówki i wymieszać do połączenia składników.
Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Przełożyć do szklanej salaterki i udekorować mandarynką.
Marchewkę obrać zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Mandarynki obrać rozdrobnić na cząstki a następnie pokroić na kawałki.
Wszystkie składniki wymieszać .
Połączyć chrzan ,majonez i jogurt naturalny, dodać do surówki i wymieszać do połączenia składników.
Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Przełożyć do szklanej salaterki i udekorować mandarynką.
gusia1000