Sposób przygotowania:
Surówka z rzodkwi i jabłka
Białą rzodkiew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Jabłka obrać ze skórki i również zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Starte składniki dokładnie wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać. Zamiast majonezu można dodać jogurt naturalny.
Surówka najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.
Starte składniki dokładnie wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać. Zamiast majonezu można dodać jogurt naturalny.
Surówka najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.
![Surówka z rzodkwi i jabłka Surówka z rzodkwi i jabłka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-rzodkwi-i-jablka-420796.jpg)
![Surówka z rzodkwi i jabłka Surówka z rzodkwi i jabłka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-rzodkwi-i-jablka-420798.jpg)
![Surówka z rzodkwi i jabłka Surówka z rzodkwi i jabłka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-rzodkwi-i-jablka-420802.jpg)