Noruas

Noruas

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 549]

Szaszłyk z brukselki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Świetny smaczny dodatek do kanapek

Szaszłyk z brukselki Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Szaszłyk z brukselki

 

Sposób przygotowania:

Szaszłyk z brukselki
Gotujemy 3 jajka na twardo, studzimy. Następnie kroimy w drobną kostkę. W misce mieszamy musztardę z 2 łyżeczkami śmietany, następnie dodajemy pieprz, sól, paprykę słodką, curry oraz zioła. Do całości dodajemy jajka, żeby lepiej się mieszało dodajemy łyżeczkę śmietany. Pastę ugniatamy za pomocą widelca (można skorzystać z blendera). Na końcu całość wzbogacamy świeżą bazylię. Smarujemy tosty. Oliwki kroimy w paski i kładziemy na wierzchu.
Szaszłyk z brukselki
gotujemy na twardo wszystkie jajka i studzimy