Sposób przygotowania:
Szaszłyki z ananasem
Rosół drobiowy rozpuścić w 3 łyżkach wrzącej wody, połączyć z miodem, musztardą i olejem. Doprawić pieprzem. Filety pokroić w kostkę i połączyć z marynatą. Wstawić do lodówki na około 3 godziny.
Nadziewać na patyki na przemian z kawałkami ananasa. Piec na rozgrzanym ruszcie przez około 20 minut, często obracając. Podawać z Sosem musztardowym
Liczba porcji: 6
Kalorie w 1 porcji: 181 kcal
Przygotowanie: 20 min.
Nadziewać na patyki na przemian z kawałkami ananasa. Piec na rozgrzanym ruszcie przez około 20 minut, często obracając. Podawać z Sosem musztardowym
Liczba porcji: 6
Kalorie w 1 porcji: 181 kcal
Przygotowanie: 20 min.
Śliweczka