Sposób przygotowania:
Szaszłyki z fileta z kurczaka i serka topionego
Filet z kurczaka oraz serek pokroić w kostkę. Mięso zasypać całą przyprawą do gyrosa i wymięszać. Następnie na przemian nabijać na patyczki do szaszłyków raz mięso raz serek topiony, aż do końca patyczka. Tak przygotowane szaszłyki obtaczamy w jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju na małym ogniu tak, aby mięso nie było surowe.
Po usmażeniu proponuje podać z ziemniakiem i buraczkami.
Smacznego
Po usmażeniu proponuje podać z ziemniakiem i buraczkami.
Smacznego
![szaszłyki z fiteta z kurczaka i serka topionego szaszłyki z fiteta z kurczaka i serka topionego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szaszlyki-z-fiteta-z-kurczaka-i-serka-topionego-397898.jpg)
![szaszłyki z fiteta z kurczaka i serka topionego szaszłyki z fiteta z kurczaka i serka topionego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szaszlyki-z-fiteta-z-kurczaka-i-serka-topionego-397899.jpg)
![szaszłyki z fiteta z kurczaka i serka topionego szaszłyki z fiteta z kurczaka i serka topionego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szaszlyki-z-fiteta-z-kurczaka-i-serka-topionego-397900.jpg)
![szaszłyki z fiteta z kurczaka i serka topionego szaszłyki z fiteta z kurczaka i serka topionego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szaszlyki-z-fiteta-z-kurczaka-i-serka-topionego-397901.jpg)